Stressfri med ManuVision

Afspænder kroppen, hovedet & psyken

Der er ikke noget galt med dig, fordi du er blevet ramt af stress – men du har akut behov for hjælp! Fundamentalt set er stress en biologisk betinget mekanisme der betyder, at forholdet mellem din krop, dit hovedet og din psyke er kommet ud af balance. I virkeligheden gør din krop det den skal ved at fortælle, at du bevæger dig ud på dybt vand.

Desværre opdager mange først alvoren i kroppens signaler, når de ikke længere kan bunde. Hos Bodyreconnect fokuserer vi derfor altid på helheden, da kroppen, hovedet og psyken hænger sammen. Faktisk kan vi slet ikke forestille os, hvordan det ikke skulle hænge sammen…! Virker tanken ikke helt skør, hvis du lige tænker et øjeblik over det!?

Denne sammenhæng er ikke ny viden, men trods dette er den offentligt anerkendte (og tilskudberettiget) behandling stadig primært rettet imod hovedet og de mentale udfordringer. I en BodySession fokuseres der på samspillet mellem krop, hoved og psyke for at sikre enhver klient dybdegående, helhedsorienteret  og langsigtet behandling.

Stress handler dybest set om vores kerne-værdier. Årsagen til at vi bliver stressede er, at vores virkelighed er for langt væk fra vores inderste ønsker og drømme. Og i disse tider hvor vi konstant bombarderes udefra med hvordan vi er “rigtige” eller “forkerte”, mister vi fokus og taber dermed hurtigt terræn på de sande og nære værdier.

Konsekvensen af at lytte for meget til historierne udefra er, at vi hen af vejen mister kontakten til det vi selv ønsker. Vi kommer til at leve fra hovedet, hvor vores ego tager styringen. Til sidst kan vi ikke høre de signaler der kommer indefra og som fortæller os, hvad der er rigtigt (og forkert) for os. Vi mister på en måde vores individualitet og i det kan der opstå stress, modløshed og mistrivsel.

I mit arbejde med BodySessions har jeg specialiseret mig i at afhjælpe, håndtere og forebygge stress. Jeg har uddannet mig indefor stressbehandling efter jeg selv har været ramt af stress og jeg ved derfor hvor afgørende det er, at du får den rigtige hjælp så tidligt som muligt.

Stressforløb
er for dig, der oplever

Indre uro

Manglende nærvær

Tankemylder

Socialt underskud

Dårlig nattesøvn

Humørsvingninger

Tristhed/opgivenhed

Utålmodighedhed

Uforklarlige smerter

Dårlig hukommelse

Sådan foregår et stressforløb

Et stressforløb består af ManuVision kropsterapi kombineret med coaching.

Da kroppen er essentiel som medspiller i forhold til at reducere stress, er første skridt er at afstresse din krop og få beroliget nervesystemet.

For at støtte op om dette får du simple teknikker med hjem, som hjælper dig med at håndtere og reducere din stress imellem behandlingerne.

Hen af vejen vil vi blandt andet se på dine tanke- og handlemønstre, samt dine værdier i forhold til dine prioriteter. Det er noget af det arbejde som også virker forebyggende, og som hjælper dig med at håndtere og undgå stress fremadrettet.

Men dette er blot en brøkdel af forløbet, som i øvrigt altid vil være individuelt sammensat, så det er målrettet dig, din livssituation og dit stress niveau.

 

 

Mød Linda
bag Bodyreconnect

Jeg har selv haft stress tæt inde på livet og har derfor uddannet mig til stresscoach. Hvis man ikke har selv har haft stress, kan det være virkelig svært at sætte sig ind i, hvad det kan gøre ved et menneske. Stress er først og fremmest en belastning for den stressramte, men også omgivelserne kan blive “ramt”.

På trods af at vores samfund aldrig har været mere “oplyst”, findes der stadig mange ledere, kollegaer og nære relationer der ikke aner, hvad de skal stille op overfor en stressramt. Og da meningerne “derude” er mange og delte, bliver de velmente handlinger ofte blot et skud i tågen. Det kan i værste fald bidrage til endnu mere stress, hvilket i virkeligheden er det vi forsøger at undgå.

Vil du vide mere om stress?

Firma info

Bodyreconnect
CVR: 39050692

Adresse

Kongensgade 1
3550 Slangerup

Ring til mig

Book tid online