Stressfri med kropsterapi

Behandling der afspænder kroppen, hovedet & psyken

Overbelastet?
Forløb for dig der oplever

Indre uro

Manglende nærvær

Tankemylder

Socialt underskud

Dårlig nattesøvn

Humørsvingninger

Tristhed/opgivenhed

Utålmodighedhed

Uforklarlige smerter

Dårlig hukommelse

 

Overbelastet eller ramt af stress? Bare rolig du er helt normal, men har højst sandsynligt behov for hjælp!

Fundamentalt set er stress en biologisk betinget mekanisme der betyder, at forholdet mellem din krop, dit hovedet og din psyke er kommet ud af balance. Dit nervesystem er på overarbejde, men i virkeligheden gør din krop præcis det den skal for at sikre din overlevelse. Og selvom det måske ikke føles sådan nu, kan du få det godt igen.

Mange opdager sent alvoren i kroppens signaler og først når de er derude, hvor de ikke længere kan bunde. Derfor kræver det også den rette behandling og hos Bodyreconnect arbejder vi ud fra et helhedsorienteret perspektiv, da vores krop, hovede og psyke hænger sammen – og derfor også påvirker hinanden. Faktisk kan vi slet ikke forestille os, hvordan det ikke skulle hænge sammen…?

Det er utallige gange dokumenteret, at der er sammenhæng mellem det fysiske, psykiske og mentale helbred. Trods dette er den offentligt anerkendte (og tilskudberettiget) behandling stadig primært rettet imod hovedet og de mentale udfordringer, hvorimod kropsterapi fokuserer på samspillet mellem krop, hoved og psyke og derfor arbejder effektivt på tværs af disse områder.

 

På den måde sikres enhver klient kvalificeret behandling, der er dybdegående, helhedsorienteret og langsigtet.

Stress handler dybest set om vores kerne-værdier. Årsagen til at vi bliver stressede er, at vores virkelighed er for langt væk fra det vi håbede på og drømte om. Og i disse tider hvor vi konstant bombarderes udefra med hvordan vi er “rigtige” eller “forkerte”, mister mange fokus og taber terræn på deres sande og nære værdier.

Konsekvensen af at lytte for meget undefor os selv og for lidt indad er, at vi bid for bid mister kontakten til os selv. Uden vi rigtig opdager det, kommer vi primært til at leve fra hovedet. Til sidst kan vi ikke længere mærke vores krop og de signaler den sender, som skal fortælle os hvad der føles godt og skidt for os. Det der kommer til at styre, er bliver i stedet det vi tænker. Vi mister så at sige vores individualitet, livet bliver monotomt og ensformigt og heri opstår stress, modløshed og mistrivsel.

Jeg har selv haft stress tæt inde på livet. I mit arbejde har jeg derfor specialiseret mig i at afhjælpe, håndtere og forebygge stress og andre belastningsbetingede lidelser. Jeg ved hvordan det føles, kan sætte mig i dit sted og ved derfor også hvor afgørende det er, at du får den rigtige hjælp tidligst muligt.

Mød Linda
bag Bodyreconnect

Jeg har selv haft stress tæt inde på livet og har derfor uddannet mig til stresscoach. Hvis man ikke har selv har haft stress, kan det være virkelig svært at sætte sig ind i, hvad det kan gøre ved et menneske. Stress er først og fremmest en belastning for den stressramte, men også omgivelserne kan blive “ramt”.

På trods af at vores samfund aldrig har været mere “oplyst”, findes der stadig mange ledere, kollegaer og nære relationer der ikke aner, hvad de skal stille op overfor en stressramt. Og da meningerne “derude” er mange og delte, bliver de velmente handlinger ofte blot et skud i tågen. Det kan i værste fald bidrage til endnu mere stress, hvilket i virkeligheden er det vi forsøger at undgå.

Sådan foregår et stressforløb

Et stressforløb består optimalt set af ManuVision kropsterapi kombineret med coaching.

Da kroppen er essentiel som medspiller i forhold til at reducere stress, er første skridt at afstresse din krop og få beroliget dit nervesystem.

Du får nogle simple teknikker som hjælper dig med at håndtere og reducere din stress imellem behandlingerne. Teknikker der gør at du løbende får det bedre og oplever stigende overskud og livsglæde.

 

Undervejs vil vi også se på dine tanke- og handlemønstre, dine værdier i forhold til dine prioriteter og meget mere…

Alt vi arbejde med sigter imod at afhjælpe din nuværende situation, men også imod at du kan håndtere- og afhjælpe stress i fremtiden.

Læs mere om denne og andre behandlinger ved at klikke på “Se priser & book tid” i øverste, højre hjørne. Du er også velkommen til at kontakte mig for yderligere information og for at få besvaret eventuelle spørgsmål.

Vil du vide mere om stress?

Firma info

BodyReconnect
CVR: 39050692

Adresse

Frederiksværkvej 20 (i Frederikssund Motionscenter)
3600 Frederikssund

Ring til mig

Book tid online