Mit navn er Linda Greibe. Jeg er registreret (RAB godkendt) ManuVision Kropsterapeut, certificeret i at behandle stress og ejer af BodyReconnect.dk.

Til daglig behandler jeg mennesker med mange forskelligartede fysiske, mentale og følelsesmæssige problematikker, og jeg har særligt stor erfaring med behandling af belastninger i nervesystemet, som stress, angst, PTSD, uforklarlige smerter (som fibromyalgi) samt præstations- og selvværdsproblematikker.

Jeg har selv været ramt af stress og var dengang, i min søgen efter kvalificeret hjælp, ude i mange kroge af det etablerede- og det alternative behandlersystem. Der stødte jeg på ManuVision kropsterapi, og det møde blev min redning. Det blev også årsagen til at jeg idag  hjælper andre mennesker, som er overbelastede fysisk, mentalt og/eller følelsesmæssigt

Allerede under første behandling føltes det som om, at en tåge lettede inde i mig. Pludselig kunne jeg mærke mig selv, og også se de mønstre, der havde været med til at drive mig på vildspor.

Behandlingen bragte mig fysisk i kontakt mine grundværdier. Jeg kunne simpelthen mærke dem, frem for kun at tænke på dem. Det gjorde at jeg kunne se, at jeg langsomt var gået mere og mere på kompromis med mig selv, og i det havde bevæget mig langt væk fra mine værdier, over de seneste mange år.

At min krop blev inddraget i behandlingen var essentielt i forhold til, at jeg kunne give slip på alt det, der inderst inde ikke var mig. Det skulle vise sig også at blive helt afgørende for, at stressen endelig slap sit greb i mig.

For helt at “forstå” hvad en behandling hos mig kan gøre for dig, må du selv opleve det. Da det er en behandlingsform der omsorgsfuldt forløser dig både kropsligt, mentalt og følelsesmæssigt, kommer en beskrivelse med ord ofte til kort.

Det er takket være kropsterapi, at stress er fortid for mig. Ligeså stor er min glæde ved, at jeg nu kan hjælpe andre mennesker på samme gode måde, som jeg selv blev hjulpet engang.

 Det vil glæde mig også at hjælpe dig, Kh Linda 1f340.png

Firma info

BodyReconnect
CVR: 39050692

Adresse

Færgeparken 21
3600 Frederikssund

Ring til mig

Book tid online