Jeg fandt nålen i høstakken

Mit navn er Linda Greibe og jeg er uddannet ManuVision kropsterapeut og stresscoach.

Da jeg selv for år tilbage stod som skilsmisseramt alenemor med hus, hund og fuldtidsjob i den finansielle sektor, endte jeg, på grund af alvorlig stress, med en sygemelding og derpå en fyreseddel.

Det tog mig lang tid at komme ovenpå igen og jeg nåede til et punkt, hvor jeg var villig til at prøve “alt”! Jeg gik til psykolog, fik værktøjer til selvhjælp og slæbte et hav af bøger, øvelser og gode intentioner med hjem. Desværre glemte jeg det meste igen, fordi min hjerne var overbelastet og fordi jeg i den grad manglede overblik og overskud. Jeg kunne dårligt overskue at smøre en madpakke til min søn…!

Alt det ændrede sig heldigvis den dag jeg fik min første ManuVision kropsbehandling. Jeg kan stadig have svært ved at sætte ord på det der skete, men følelsen jeg fik, husker jeg som var det i går.

Frihed! Og en fornemmelse af, at kunne være i mig selv og trække vejret mere frit. Som om noget der længe havde holdt fast i mig, endelig gav slip. Jeg følte mig rent fysisk 20 kilo lettere, som om jeg gik på vat – og pludselig så livet lidt lysere ud. Det liv som få timer inden, ellers havde føltes ret uoverkommeligt.

Noget jeg mærkede undervejs i behandlingen var, hvor meget jeg havde kæmpet for at holde sammen på mig selv. Og at den kamp, havde sat sig som spændinger i hele min krop. Ud over et forhøjet blodtryk og en svigtende hukommelse, så døjede jeg med migræne, spændinger i ryg, nakke og skuldre, tilbagevendende smerter og kronisk træthed.

Behandleren hjalp mig ikke kun med at få afspændt min krop, men også med at se mere ærligt på min livssituation og erkende de omstændigheder jeg måtte ændre på, hvis jeg ville have det godt igen.

At få den og de efterfølgende behandlinger, er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv – og ultimativt også for mine klienter. Drevet af nysgerrighed, behandlingernes effekt og min naturlige lyst til at hjælpe andre, valgte jeg hurtigt at uddanne mig til ManuVision kropsterapeut.

Mange mennesker har siden ligget på min briks, og mine klienter kommer med alt fra en nakkespændinger og mavepine til stress, angst og PTSD. Behandlingerne virker for langt de fleste og min mission er derfor blevet, at hjælpe så mange jeg kan. Jeg brænder især for at nå ud til de af jer der, ligesom jeg selv, har eller har haft svært ved at få hjælp og finde en behandlingsform der virker – også på den lange bane.

 Jeg glæder mig til at se dig på briksen 🙂

Firma info

BodyReconnect
CVR: 39050692

Adresse

Færgeparken 21
3600 Frederikssund

Ring til mig

Book tid online