Nålen i høstakken

Da jeg for år tilbage stod som skilsmisseramt alenemor med villa, vovse og… Fiat Punto, endte jeg på grund af alvorlig stress med en sygemelding og derpå en fyreseddel.

Det tog lang tid at komme ovenpå og jeg prøvede ellers “alt”! Fik effektfulde værktøjer og slæbte et hav af bøger, øvelser og gode intentioner med hjem. Alt sammen noget jeg glemte igen eller simpelthen bare ikke orkede, fordi jeg i den grad manglede overskud. Jeg kunne i forvejen dårlig overskue at smøre en madpakke…!

Det ændrede sig heldigvis den dag jeg fik min første ManuVision kropsbehandling. Jeg kan stadig have svært ved at forklare andre hvad der skete på den briks, men følelsen jeg mærkede husker jeg som var det i går.

Frihed!

En fornemmelse af at noget endelig gav efter, så jeg kunne trække vejret lidt mere frit igen. Jeg følte mig rent fysisk 20 kilo lettere bagefter, men jeg var også mere optimistisk omkring mit liv – som ellers få timer inden havde føltes ret uoverkommeligt.

Noget jeg mærkede undervejs i behandlingen var hvor meget jeg havde kæmpet for at holde sammen på mig selv, og hvordan den kamp havde sat sig som spændinger i hele min krop. Ud over forhøjet blodtryk og en svigtende hukommelse, så døjede jeg med migræne, spændinger i nakke og skuldre, hofter der værkede og tilbagevendende smerter i mit albueled.

Behandleren hjalp mig ikke kun med at få afspændt min krop, men også med at se mere ærligt på min livssituation og erkende de omstændigheder jeg måtte ændre på, hvis jeg ville have det godt igen.

At få de behandlinger er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, og ultimativt også for mine klienter. Drevet af min nysgerrighed, behandlingernes effekt og min naturlige lyst til at hjælpe andre, valgte jeg at uddanne mig til ManuVision kropsterapeut.

Mange har siden ligget på min briks, og mine klienter kommer med alt fra en nakkespændinger til stress, angst og PTSD. Behandlingformen virker for langt de fleste og min mission er derfor blevet at hjælpe så mange jeg kan, og især at nå ud til de af jer der, ligesom jeg selv, har eller har haft svært ved at få hjælp og finde behandling der virker – også på den lange bane.

Linda Greibe, ManuVision Kropsterapeut

Firma info

BodyReconnect
CVR: 39050692

Adresse

Frederiksværkvej 20 (i Frederikssund Motionscenter)
3600 Frederikssund

Ring til mig

Book tid online