Jeg brænder for relationer

Da jeg som skilsmisseramt, fuldtidsarbejdende mor, hus. og hundeejer endte med en stress-sygemelding, tog det lang tid at komme på højkant igen. Igennem 10 måneder prøvede jeg “alt”, også gode og effektfulde ting… men snart glemte jeg igen de gode råd, øvelser og opgaver fra terapeuten eller selvhjælps bøgerne og fik jeg det skidt igen.

Det ændrede sig første gang satte fod i ManuVision huset på Frederiksberg. Jeg har svært ved at forklare det der skete den dag, men husker stadig fornemmelsen i min krop. Det var som om der var noget andet end mit hoved der endelig forstod noget og inden jeg gik derfra, havde jeg takket ja til en 2-årig, selv-finansieret behandleruddannelse – og jeg havde det bedre en nogensinde.

Jeg følte mig både let, fri og på magisk vis forbundet til livet, og det på trods af et relativt korte møde. Og mest af alt følte jeg, nok for første gang i lang tid, at jeg var på rette vej. For det de kunne med mennesker derinde, det måtte jeg bare lære og drevet af det, og min lyst til at hjælpe andre mennesker, gik jeg igang med uddannelsen.

Hvis jeg i dag skal sætte et ord på det særlige jeg fornemmede ved mit første møde med ManuVision, så er det “RELATION”. Jeg mærkede både relationen til mig selv ved at få “skabt forbindelse” og ved at få kroppen, hovedet og psyken til at spille bedre sammen, men jeg mærkede også på ny relationen til min omverden… og hvor afhængige jeg som menneske er af menneskelige relationer, for at kunne hele og trives.

 

Linda Greibe

Firma info

BodyReconnect
CVR: 39050692

Adresse

Frederiksværkvej 20 (i Frederikssund Motionscenter)
3600 Frederikssund

Ring til mig

Book tid online