Jeg brænder for at skabe forbindelse

Da jeg som skilsmisseramt, fuldtidsarbejdende mor og hundeejer endte med en stress-sygemelding i hånden, tog det mig lang tid at komme helt på højkant igen. Igennem 10 måneder prøvede jeg “alt” imellem himmel og jord, men så snart jeg glemte mine øvelser, opgaver eller de gode råd fra selvhjælps bøgerne og psykologen, fik jeg det skidt igen.

Lige indtil en solrig vinterdag i januar, hvor jeg første gang satte fod i ManuVision huset på Frederiksberg. Jeg husker stadig fornemmelsen i min krop men har svært ved at forklare, hvad der præcist skete den dag. Inden jeg gik ud af døren efter en times tid, havde jeg takket ja til en 2-årig, selv-finansieret behandleruddannelse og havde det bedre en nogensinde. Jeg følte mig let, fri og på magisk vis forbundet til livet. Mest af alt følte jeg mig, for første gang i lang tid, på vej… For det de kunne med mennesker derinde, det måtte jeg bare lære. Drevet af lyst til at hjælpe andre, og især dem der ligesom jeg har famlet rundt imellem behandlingstilbud, gik jeg igang med at sælge ud af aktier, smykker – you name it, for at skaffe penge til uddannelsen.

Da jeg 2 år senere for første (og eneste) gang mødte min eksamens-klient, stod jeg overfor et voldsoffer. En kvinde som havde været udsat for systematisk vold, som led af både angst og stress og som et år forinden var faldet bagover ud af et vindue og havde brækket ryggen. Når jeg tænker tilbage på den solrige dag i januar, min første dag i ManuVision huset, var jeg forbløffet over hvordan behandlingerne kunne hjælpe på min stress. Undervejs i uddannelse fandt jeg ud af, at jeg dengang kun havde set toppen af “isbjerget”. Inden eksamen havde jeg overgivet mig til, at ManuVision kropsterapi er noget noget der gang på gang overrasker, forbløffer og flytter grænsen for muligheder.

Hvis jeg skal sætte et ord på det særlige ved ManuVision, så er det RELATION. Relationen til dig selv: At (gen)skabe forbindelse og få krop, hoved og sind til at spille sammen. Relationen til din omverden: Mærke hvad der er godt og mindre godt for dig. Og relationen til livet: Skabe opmærksomhed omkring hvordan jeg møder det liv, som nogle gange kommer brusende imod mig.

Relation er menneskets mening, for hvad er vi her ellers for?

Linda Greibe

 

ManuVision Kropsterapeut

Menneske-nørd

Fitnessinstruktør

Stresscoach

Firma info

BodyReconnect
CVR: 39050692

Adresse

Frederiksværkvej 20 (i Frederikssund Motionscenter)
3600 Frederikssund

Ring til mig

Book tid online