Det føles som om at min slidgigt forsvundet. Jeg har hverken smerter, ømhed eller hævede hænder og fødder længere! Første gang jeg lagde mig på briksen, havde jeg i længere tid haft smerter i hænder og fødder. Lægen havde konstateret slidgigt! Alligevel skulle der kun få behandlinger til hos Linda, før smerterne i mine fødder var forsvundet og hænderne føltes langt bedre.

Under behandlingerne gik det op for mig hvor meget, og ikke mindst hvorfor, min krop, og især mit åndedræt, spændte op. Det var en befrielse at blive guidet et sted hen, hvor hele verden ikke behøvede hvile på mine skuldre. Jeg er nu i stand til at mærke og slippe de spændinger, som er en væsentlig, medvirkende årsag til de smerter jeg havde.

Martin Carlsen

Slangerup

Jeg er nu kommet hos Linda i godt et år og var så hæmmet af ondt i ryggen, at jeg knap nok kunne snøre mine snørebånd eller gå en tur uden smerter. Jeg kunne heller ikke spille den sport (bowling) jeg elsker, uden smertestillende piller ad libitum. Behandlingerne virkede fra dag et og nu er jeg 99,9% smertefri.

Det er virkelig en lettelse, det er helt vildt! Hverken kiropraktorbehandlinger, fysioterapi eller diverse massører har hjulpet de sidste 2,5 år, DET HER VIRKER HELT VILDT! Jeg kan kun anbefale Bodyreconnect ved Linda Greibe, hvis du som mig har prøvet alt andet.

Lotte Qwist

Ballerup

Efter et fald og efterfølgende operation i min skulder, har jeg igennem de sidste par år været plaget af en stigende, invaliderende rysten på begge hænder som gav sig udslag i, at jeg kunne have svært ved at holde fast på ting, styre en gaffel m.m.. Rystelserne blev tiltagende værre og i det etablerede sundhedssystem, havde man forklaring eller behandlingsmulighed. Jeg talte med Linda om problemet og vi blev enige om, at gøre et forsøg med hendes behandlingsform.

Linda havde en idé om hvad problemet kunne være, læste op på dette og trak også på sit netværk inden behandlingen. I begyndelsen af juni fik jeg én behandling og det ha virket! Resultatet er p.t. en kraftig reduktion af rystelserne, så der skal helt sikkert følges op med flere behandlinger. Du har nogle helt særlige evner og jeg er dig dybt taknemmelig for det resultat, som p.t. er opnået og kan kun give dig min varmeste anbefaling.

Nikolaj de la Porte

Slangerup

For nylig sad jeg i en hjørnesofa til en børnefødselsdag og lyttede til den ene klagesang efter den anden. Den ene har problemer med ryggen, en har bøvl med skulderen og en har svært ved at rejse sig fra sofaen på grund af smerter i lænden. Her slog det mig: “Jeg har det sgu meget godt for tiden.” Normalt ville jeg synge med i klagekoret, for jeg har altid haft ondt i kroppen. Mest i nakke og skuldre, men også andre steder – men ikke i dag, jeg har det super!

Jeg har igennem de sidste 4 måneder gået til behandling hos Linda og min krop og mit hoved har aldrig haft det bedre. Jeg er helt sikker på , at mine 2 månedlige behandlinger hos Linda er det, der har gjort forskellen. Jeg anbefalede Linda til alle til børnefødselsdagen og jeg gør det samme til dig, hvis du går og har noget at slås med.

Casper Bruun Mortensen

Slangerup

Efter at have været fanget i en sort spiral af stress kollaps i mange år, har Linda fået skabt kontakt til min krop igen med en kombination af kropsterapi og stresscoaching. Nu kan jeg mærke en stress situation før det har taget alt min energi, så jeg endelige kan finde vejen tilbage til livet.

Jeanet Gjedsted

Jyllinge

Linda er meget empatisk og virkelig behagelig. Jeg følte en stor tryghed i forholdet klient/behandler og jeg kan kun anbefale et forløb hos Linda. Det har haft positiv effekt på både min sindstilstand og krop. Behandlingerne hos Linda har gjort, at jeg er blevet afklaret omkring mine ønsker og drømme for fremtiden. Samtidig har forløbet givet mig en troen på , at jeg godt kan opnå mine drømme. Og at det er ok for mig at forfølge min sdrømme – også selvom det betyder, at jeg måske “fejler” undervejs. Jeg har lært hvordan jeg kommer fra hovedet og ned i min krop, mit åndedræt er blevet mere frit og det hjælper mig til at “give slip”. For mig er det en stor hjælp, især når jeg føler mig presset. Jeg har fundet en ny ro i mig selv, det er ok at være mig! Alle mine følelser er okay og det er gået op for mig at når følelserne får plads, kan de lettere passere – frem for at “sætte sig fast” og blive hængende. Jeg er nu okay med at have op- og nedture og det er i det hele taget i orden, bare at være MIG. Præcis som jeg er nu, uden at jeg behøver at ændre noget. 

Jeg kom egentlig til Linda pga. en gammel knæskade. Kropsligt er der virkelig sket en stor forbedring, især i mit skadede knæ. Jeg kan nu, for første gang i meget lang tid, styrketræne mine lår. Jeg mærkede under en behandling at noget “gav sig” og jeg har oplevet stor forbedring i knæet siden. Det føles som om, at der er mere plads i mit knæ og der er ingen irritation under træning, som jeg tidligere har døjet en del med. Det er en stor lettelse for mig.

Lene Pernø

Smørum

Jeg kan ikke beskrive med ord hvordan en behandling er hos dig, men jeg kan mærke det virker. Første gang på briksen hos dig havde jeg haft mavesmerter i virkelig mange år, uden at kende årsagen. Du fandt lyn hurtigt ud af hvad det handlede om, og jeg har ikke haft ondt i maven siden. Du finder steder hvor jeg “samler sammen” og hjælper mig med at løsne det. Uanset om jeg kommer med hovedpine, muskelspændinger eller andre smerter. Jeg vil anbefale alle en tur på briksen hos dig, det er guld værd ❤️

Rikke Toft

Måløv

Jeg skriver denne tilbagemelding efter, at jeg har afsluttet mit coachingforløb ved dig. Indrømmet… Jeg var nok mere ramt, end jeg selv var klar til at erkende! Tak for redskaber som endelig gør det muligt for mig, at holde fast i den gode hverdag, med mere overskud. Step by step principper, mental afslapning, let motion, god søvn og til åndehuller med mig i fokus. Du har fået mig til at kigge indad, mærke efter og ikke mindst sige fra – og dermed også vælge til. Du var rigtig skarp på at tilpasse hjemmeopgaver i forhold til arbejde, familie, fritid og andre prioriteter.

Virkelig godt at du har fokus på både den korte og den lidt længere bane! Takket være dig har jeg fået hovedet over vandet igen og kan nu se en lys fremtid! Du har givet mig fornyet tro på at mine drømme kan udleves, uden at det nødvendigvis kræver, at jeg skal knokle mig halvt ihjel. Du har været en fantastisk støtte, meget empatisk og du har respekteret mig som person. Du er gået til mig, du har opmuntret, holdt fast og givet mig kærlige skub. Jeg er inderligt taknemmelig for, at jeg nu mærker mine grænser tydeligt og også for, at jeg igennem hele forløbet, har kunne have mig selv med. Til sidst også tak for at du har klædt mig godt på, så jeg selv kan holde fast i min positive udvikling.

Tina Nielsen

Brønshøj

At komme til behandlinger hos Linda er noget helt exceptionelt. Jeg har gået i lang tid hos en superdygtig Body SDS’er, men du har et helt særligt nærvær og en empati, som jeg ikke har oplevet før. Jeg føler mig ikke kun kropsligt behandlet, på en meget følsom og effektfuld måde, men får samtidig et mentalt nærvær og indsigt, så jeg også føler mig mentalt behandlet. Jeg går fra dig med både krop og sind i en anden tilstand og du har virkelig været med til at rykke mig, den tid jeg har kendt dig. Tak for det! Du har virkelig fundet dit rette element.

Morten Værslev

Smørum

Firma info

BodyReconnect
CVR: 39050692

Adresse

Frederiksværkvej 20 (i Frederikssund Motionscenter)
3600 Frederikssund

Ring til mig

Book tid online