FROSSEN SKULDER

Linda er VILDT dygtig… hun læser kroppen på ypperligste måde og med sin fantastiske indlevelse/intuition og erfaring, lader hun din krop tale på rette tid og sted. Det SKER bare, fordi hun emmer af, at man kan have tillid og åbne sig. Hun formår bare at sige alt det “rigtige”, så du smelter ned og ind i din proces.
Jeg giver Linda 10 🌟 ud af 10. Hun er eminent som behandler og menneske og dagen efter behandlingen, havde både skulderen og resten af kroppen det bedre.
Hilsen fysioterapeut, stresscoach og kognitiv terapeut Ninia Bouet

Ninia Bouet

Jægerspris

STRESS, ANGST & PTSD

Det var en meget overvældende oplevelse første gang hos dig og jeg havde lige brug for at lande i det, men allerede fra første øjeblik var noget i mig ændret/forandret. Det føles som at tage store kvantespring, men alligevel i ro. Bare på den første uge der gik kan jeg nævne utallige eksempler: Jeg har været meget mere i ro, har ingen mareridt haft og de værktøjer du har givet mig, de virker. Jeg har også mærket en følelse af at “falde i hak” med mig selv og for første gang i lang tid, mærker jeg nu en følelse af at være mit “eget rigtige grund-jeg” – og det føles GODT! Tak for dig, jeg kommer igen.
Mette

Nordsjælland

SMERTER I HÆNDER OG FØDDER

Det føles som om at min slidgigt forsvundet. Jeg har hverken smerter, ømhed eller hævede hænder og fødder længere! Første gang jeg lagde mig på briksen, havde jeg i længere tid haft smerter i hænder og fødder. Lægen havde konstateret slidgigt! Alligevel skulle der kun få behandlinger til hos Linda, før smerterne i mine fødder var forsvundet og hænderne føltes langt bedre. Under behandlingerne gik det op for mig hvor meget, og ikke mindst hvorfor, min krop, og især mit åndedræt, spændte op. Det var en befrielse at blive guidet et sted hen, hvor hele verden ikke behøvede hvile på mine skuldre. Jeg er nu i stand til at mærke og slippe de spændinger, som er en væsentlig, medvirkende årsag til de smerter jeg havde.
Martin Carlsen

Slangerup

HÆMMET AF ONDT I RYGGEN

Jeg er nu kommet hos Linda i godt et år og var så hæmmet af ondt i ryggen, at jeg knap nok kunne snøre mine snørebånd eller gå en tur uden smerter. Jeg kunne heller ikke spille den sport (bowling) jeg elsker, uden smertestillende piller ad libitum. Behandlingerne virkede fra dag et og nu er jeg 99,9% smertefri. Det er virkelig en lettelse, det er helt vildt! Hverken kiropraktorbehandlinger, fysioterapi eller diverse massører har hjulpet de sidste 2,5 år, DET HER VIRKER HELT VILDT! Jeg kan kun anbefale Bodyreconnect ved Linda Greibe, hvis du som mig har prøvet alt andet.
Lotte Qwist

Ballerup

BEGGE HÆNDER DER RYSTER

Efter et fald og efterfølgende operation i min skulder, har jeg igennem de sidste par år været plaget af en stigende, invaliderende rysten på begge hænder som gav sig udslag i, at jeg kunne have svært ved at holde fast på ting, styre en gaffel m.m.. Rystelserne blev tiltagende værre og i det etablerede sundhedssystem kunne man hverken give et bud på årsagen eller tilbyde mig behandlingsmuligheder. Jeg talte med Linda om problemet og vi blev enige om at gøre et forsøg med hendes behandlingsform. Allerede da vi talte sammen havde Linda en idé om, hvad problemet kunne være. Hun læste op på lignende lidelser og trak også på sit netværk indenfor kropsterapi. I begyndelsen af juni fik jeg én behandling og det ha virket! Resultatet er p.t. en kraftig reducering i rystelserne, så der skal helt sikkert følges op med flere behandlinger. Du har nogle helt særlige evner og jeg er dig dybt taknemmelig for det resultat, som p.t. er opnået – og kan kun give dig min varmeste anbefaling.
Nikolaj de la Porte

Slangerup

ONDT I NAKKE OG SKULDRE

For nylig sad jeg i en hjørnesofa til en børnefødselsdag og lyttede til den ene klagesang efter den anden. Den ene har problemer med ryggen, en har bøvl med skulderen og en har svært ved at rejse sig fra sofaen på grund af smerter i lænden. Her slog det mig: “Jeg har det sgu meget godt for tiden.” Normalt ville jeg synge med i klagekoret, for jeg har altid haft ondt i kroppen. Mest i nakke og skuldre, men også andre steder – men ikke i dag, jeg har det super! Jeg har igennem de sidste 4 måneder gået til behandling hos Linda og min krop og mit hoved har aldrig haft det bedre. Jeg er helt sikker på at mine 2 månedlige behandlinger hos Linda er det, der har gjort forskellen. Jeg anbefalede Linda til alle til børnefødselsdagen og jeg gør det samme til dig, hvis du går og har noget at slås med.
Casper Bruun Mortensen

Slangerup

LANGVARIGT STRESS-KOLLAPS

Efter at have været fanget i en sort spiral af stress kollaps i mange år, har Linda fået skabt kontakt til min krop igen med en kombination af kropsterapi og stresscoaching. Nu kan jeg mærke en stress situation før det har taget alt min energi, så jeg endelige kan finde vejen tilbage til livet.
Jeanet Gjedsted

Jyllinge

GAMMEL KNÆSKADE

Linda er meget empatisk og virkelig behagelig. Jeg følte en stor tryghed i forholdet klient/behandler og jeg kan kun anbefale et forløb hos Linda. Det har haft positiv effekt på både min sindstilstand og krop. Behandlingerne hos Linda har gjort, at jeg er blevet afklaret omkring mine ønsker og drømme for fremtiden. Samtidig har forløbet givet mig en troen på at jeg godt kan opnå mine drømme og at det er okay, at jeg forfølger min drømme – også selvom det betyder at jeg måske “fejler” undervejs. Jeg har lært hvordan jeg kommer fra hovedet og ned i min krop, mit åndedræt er blevet mere frit og det hjælper mig til at “give slip”. For mig er det en stor hjælp, især når jeg føler mig presset. Jeg har fundet en ny ro i mig selv, det er faktisk okay at være mig 🙂 Alle mine følelser er okay og det er gået op for mig at når mine følelser får plads, kan det svære lettere passere… frem for at blive siddende i mig. Jeg er nu okay med at have op- og nedture og det er i det hele taget i orden, bare at være MIG. Præcis som jeg er nu, uden at jeg behøver at ændre noget.  Jeg kom egentlig til Linda på grund af en gammel knæskade. Kropsligt er der virkelig også sket en stor forbedring, især i mit skadede knæ. Jeg kan nu, for første gang i meget lang tid, styrketræne mit lår. Jeg mærkede under en behandling at noget “gav sig” og jeg har oplevet stor forbedring i knæet siden. Det føles som om, at der er mere plads i mit knæ og der er ingen irritation under træning, som jeg tidligere har døjet en del med. Det er en stor lettelse for mig.
Lene Pernø

Smørum

KRONISKE MAVESMERTER

Jeg kan ikke beskrive med ord hvordan en behandling er hos dig, men jeg kan mærke det virker. Første gang på briksen hos dig havde jeg haft mavesmerter i virkelig mange år, uden at kende årsagen. Du fandt lyn hurtigt ud af hvad det handlede om, og jeg har ikke haft ondt i maven siden. Du finder steder hvor jeg “samler sammen” og hjælper mig med at løsne det. Uanset om jeg kommer med hovedpine, muskelspændinger eller andre smerter. Jeg vil anbefale alle en tur på briksen hos dig, det er guld værd ❤️
Rikke Toft

Måløv

AKUT OVERBELASTNING

Jeg skriver denne tilbagemelding efter, at jeg har afsluttet mit forløb ved dig. Indrømmet… Jeg var nok mere ramt, end jeg selv var klar til at erkende! Tak for redskaber som endelig gør det muligt for mig, at holde fast i den gode hverdag – med mere overskud. Step by step principper, mental afslapning, let motion, god søvn og åndehuller kun med mig i fokus. Du har fået mig til at kigge indad, mærke efter og ikke mindst sige fra – og dermed også vælge til. Du er rigtig skarp på at tilpasse “opgaver” i forhold til arbejde, familie, fritid og andre prioriteter. Virkelig godt at du har fokus på både den korte og den lidt længere bane! Takket være dig har jeg fået hovedet over vandet igen og kan nu se en lys fremtid! Du har givet mig en fornyet tro på at mine drømme kan leves ud uden at det nødvendigvis betyder, at jeg skal knokle mig halvt ihjel. Du har været en fantastisk støtte, meget empatisk og du har respekteret mig som person. Du er gået til mig, du har opmuntret, holdt fast og givet mig kærlige skub. Jeg er inderligt taknemmelig for at jeg nu mærker mine grænser tydeligt og også for, at jeg igennem hele forløbet har kunne have mig selv med. Til sidst også tak for at du har klædt mig godt på, så jeg selv kan holde fast i min positive udvikling.
Tina Nielsen

Brønshøj

EXCEPTIONEL BEHANDLING

At komme til behandlinger hos Linda er noget helt exceptionelt. Jeg har i lang tid gået hos en superdygtig Body SDS’er, men du har et helt særligt nærvær og en empati, som jeg ikke har oplevet før. Jeg føler mig ikke kun kropsligt behandlet, på en meget følsom og effektfuld måde, men får samtidig et mentalt nærvær og indsigt, så jeg også føler mig mentalt behandlet. Jeg går fra dig med både krop og sind i en anden tilstand og du har virkelig været med til at rykke mig, den tid jeg har kendt dig. Tak for det! Du har virkelig fundet dit rette element.
Morten Værslev

Smørum

Firma info

BodyReconnect
CVR: 39050692

Adresse

Færgeparken 21
3600 Frederikssund

Ring til mig

Book tid online