Læs her Nicolajs utrolige historie.
En fortælling om hvordan han gik fra at være tiltagende hæmmet af sin egen krop, og alligevel blev opgivet af det etablerede sundhedssystem, til at han allerede efter en enkelt behandling mærkede en utrolig lettelse – i kroppen, i hovedet og i sindet.
 
Da jeg første gang møder Nicolaj, ser jeg en aktiv og vellidt mand på 60 år. Man kan med det blotte øje ikke se, at Nicolaj kæmper og stadig døjer med eftervirkningerne fra et voldsomt fald. Skulderen er for længst opereret og smerterne forsvundet, men Nicolajs krop reagerer stadig med uforklarlige og tiltagende symptomer. Og da der ikke kan finde en åbenlys forklaring bliver Nicolaj en af de mange, som det etablerede sundhedssystem ender med at give op på.
 
Jeg tror egentlig ikke at Nicolaj havde bedt mig om min hjælp hvis ikke det lige var fordi, at jeg tilfældigvis er kropsterapeut i det fitness center hvor Nicolaj træner. Faktisk tror heller ikke han, ligesom mange andre, kendte til den behandlingsform jeg praktiserer “ManuVision kropsterapi” og dermed vidste han heller ikke, hvad det potentielt kunne gøre for ham. Til gengæld tror jeg han instinktivt kunne fornemme, at jeg gerne ville lytte til ham. En opmærksomhed han måske endda havde længtes efter, men ikke vidste hvor han skulle gå hen med – efter han blev “dømt ude”.
 
Behandlingen af Nicolaj viste sig at være ret simpel. Hans krop og især nervesystemet var ude af balance og det kom, i hans tilfælde, til udtryk i form af så voldsomme rystelser i armene og på hænderne, at han kunne have vanskeligt ved at føre en gaffel op til munden. Så selvom kroppen rent fysiske var “fikset”, sad ulykken stadig i hans krop og Nicolajs rystelser tog derfor til.
 
Med den historik og måske også uden de store forhåbninger eller forventninger, lagde Nicolaj på min briks første gang.
Undervejs i behandlingen talte vi blandt andet om ulykken og om alt det, der var sket efter ulykken. Da behandlingen var færdig, var rystelserne reduceret markant. Denne reducering forsatte i dagene efter behandlingen.
Efter to behandlinger og enkelte hjemme-øvelser kan Nicolaj i dag selv afspænde sin krop og sit nervesystem og dermed reducere rystelserne, hvis de tager til igen. Når jeg efterfølgende har mødt Nicolaj, har han kvitteret med store smil, store kram og en meget fin skriftlige tilbagemelding, som I kan læse under mine klientudtalelser.
Denne historie beskriver meget godt essensen i mit arbejde og alt det, som jeg gerne vil brede ud i verden.
At hjælpe mennesker som Nicolaj er 100% det der driver mig! Det er det der gør livet og mit arbejde meningsfuldt, spændende og sjovt 🙂